Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μολυβάς: «Μου την είχαν στημένη»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Στράτος Μολυβάς ο οποίος αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους τη στιγμή που πήγαινε να καταθέσει στην ανακρίτρια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον ελληνικό αθλητισμό:
«Υπάρχει διαπλοκή μεταξύ πολιτικής και αθλητισμού με σκοπό να αποκομίσουν κάποιοι κέρδη. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί πολύ άσχημα, είδαμε βία ντόπινγκ επεισόδια. Τη στιγμή που πεινάει ο τόπος μας και ταλαιπωρείται, υπάρχουν άνθρωποι που δε σέβονται αυτούς που προφέρουνε και αυτοί έχουν ένα κίνητρο μόνο: το προσωπικό τους συμφέρον. Έχουν συνδεθεί με τον υπόκοσμο. Είναι λογικό λοιπόν όσοι ζητάνε την εξυγίανση του ποδοσφαίρου να αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα και επιθέσεις σαν κι εμένα.»

Για τη στιγμή που δέχτηκε την επίθεση:
«Ήταν μεσημέρι 3 με 4, και δεν περνάει κανείς από κει. Πήγα να ανοίξω την πόρτα και μου την είχανε στημένη. Πεταχτήκανε και με γύρισαν ανάσκελα να μην μπορώ να αμυνθώ. Ο ένας από πάνω με έψαχνε και με βαρούσε. Πήραν την ατζέντα μου και κάτι ταυτότητες και αλλά χρήσιμα για μένα: την ταυτότητα που μπαίνω στη βουλή, μου πήραν και μια τσάντα που είχα μέσα διάφορα στοιχεία που αφορούσαν τους ολυμπιακούς αγώνες και άλλες διοργανώσεις, όλα τα στοιχεία που είχα για να καταθέσω στην ανακρίτρια.

Κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων. Είχα και κινητό και χρήματα αλλά δεν μου τα πήρανε. Μόνο την τσάντα με τα έγγραφα. Ήταν αραβικής προέλευσης οι δράστες, εγώ δεν καταλάβαινα τι λέγανε, προσπαθούσα να ξεφύγω. Δεν φοβήθηκα, ήμουν αποφασισμένος για όλα.
Αγωνίστηκα μια ζωή για το δίκαιο. Το θέμα είναι να γίνει κάθαρση στη χώρα μας. Δε γίνεται καμία εφαρμογή νόμου. Η ΓΓΑ είναι ένα πολικό όργανο σκοπιμοτήτων. Εδώ βγήκε ο Ιωαννίδης και κατήγγειλε το ντόπινγκ και δεν έχει συλληφθεί κανένας. Αυτοί που φαρμακώνουν τα παιδιά μας κυκλοφορούν ελεύθεροι. Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου. Πού είναι ο Υπουργός;»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: