Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Κρίσιμος αγώνας»

«Κρίσιμος αγώνας»
Ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται, το Σάββατο, την Καβάλα για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Οι δύο ομάδες είναι οι μοναδικές που δεν έχουν ακόμα σημειώσει νίκη για αυτό και ο κόουτς των Αχαιών, Νίκος Βετούλας χαρακτήρισε ο παιχνίδι κρίσιμο.

Ωστόσο, τόνισε ότι ο αγώνας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί… τελικός καθώς ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Δύσκολα όμως ήταν και τα τρία παιχνίδια που δώσαμε ως τώρα στο πρωτάθλημα. Ασφαλώς και είναι κρίσιμος ο αγώνας με την Καβάλα για εμάς και πρέπει να πάρουμε τη νίκη»
, είπε ο τεχνικός των Πατρινών και συνέχισε: «Δεν μπορεί όμως να χαρακτηριστεί «τελικός» ένα παιχνίδι από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εμείς, πρέπει να κάνουμε την νίκη που μας λείπει για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των στόχων μας».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Λιανός, σχολίασε: «Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για εμάς μετά από τα άτυχα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών. Θα μπούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο για να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι πρέπει να βγάλουμε μεγάλο πάθος μέσα στο γήπεδο και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά. Κάτι το οποίο δεν κάναμε στους προηγούμενους αγώνες και μας στοίχισε στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: