Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Οι διαιτητές σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!»

«Οι διαιτητές σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!»
Μπορεί η διαιτητική παραφιλολογία να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας, δεν ενδημεί όμως μονάχα στην Ελλάδα. Ο Τσίρο Φεράρα είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία, ύστερα από την ήττα της Σαμπντόρια από την Ίντερ (3-2) στο Σαν Σίρο και ισχυρίστηκε ότι οι διαιτητές είναι αυτοί που καταστρέφουν το άθλημα με τις αποφάσεις τους.

Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε πως το πέναλτι και η αποβολή του Αντρέα Κόστα που καταλογίστηκαν εις βάρος των Γενοβέζων υπήρξαν καθοριστικά για το αποτέλεσμα του αγώνα: «Αυτή είναι η τέταρτη κόκκινη κάρτα και το πέμπτο πέναλτι που δίνονται εναντίον μας. Τα παράπονά μου δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα συμφέροντα της ομάδας μου. Είναι για το ποδόσφαιρο. Το σκοτώνουν με τέτοιες αποφάσεις!», τόνισε ο Φεράρα.

«Ο Αλβάρο Περέιρα σχεδόν έσπασε το πόδι του Γκαετάνο Μπεράρντι και δεν πήρε καν κίτρινη κάρτα. Όσο για το τρίτο γκολ της Ίντερ, ο Ναγκατόμο ήταν τουλάχιστον δύο μέτρα οφσάιντ», συνέχισε.

Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα για την Σαμπντόρια, ωστόσο δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του 45χρονου προπονητή.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: