Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Αγγέλου: «Στόχος μας η ομαδικότητα και η σταθερότητα»

Δηλώσεις για τον επερχόμενο αγώνα του Άρη με τον Πανελευσινιακό έκαναν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής των κιτρίνων Βαγγέλης Αγγέλου και ο αρχηγός της ομάδας Αντώνης Ασημακόπουλος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγέλου:

«Με πολύ απλές παραμέτρους, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε αγωνιστικά και ψυχολογικά το παιχνίδι με την Ελευσίνα. Η ομαδικότητα και η σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που δεν έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, είναι ο βασικός μας στόχος.
Η Ελευσίνα έχει ένα ισορροπημένο ρόστερ σε σχέση με την αγωνιστική της χημεία, που στηρίζεται εκτός από τον ενθουσιασμό και το καλό κλίμα, στην ποιότητα και την εμπειρία των γκαρντ που διαθέτει, με επικεφαλείς τους Λιακόπουλο, Ραΐβιο και Παπανικολόπουλο. Για εμάς, η προσπάθεια σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι μονόδρομος», ήταν η δήλωση του Αγγέλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Κι όσο για τον αρχηγό του Άρη ο Αντώνης Ασημακόπουλος τόνισε: «Για εμάς το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό θα είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την καινούρια φιλοσοφία του προπονητή μας και έχουμε εστιάσει στις παραμέτρους αυτές, οι οποίες μπορούν να μας βελτιώσουν σαν ομάδα και εκεί θα ρίξουμε το βάρος μας.
Γνωρίζουμε τα ατού του Πανελευσινιακού και μέσα από την ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που τόσο πολύ θέλουμε».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: