Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Kουρδάκης: «Το μόνο που σκεφτόμουν είναι να συνεχίσω να παίζω μπάλα»

Για την βαριά ασθένεια που αντιμετώπισε και το φόβο πως θα σταματούσε το ποδόσφαιρο μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» ο Παναγιώτης Κουρδάκης. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και πρώην του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε αυτούς που τον στήριξαν και στην επόμενη σελίδα στην καριέρα του.
Αναλυτικά:

Για την περιπέτεια της υγείας του:

«Είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα, δε γνώριζαν πολλοί, το αφήνω πίσω. Έχει τελειώσει για μένα, έγινε σε δύσκολη ηλικία, όταν είσαι 17 και 18 χρόνων νομίζεις πως είσαι άτρωτος και δε μπορεί να σου συμβεί τίποτα και ξαφνικά χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Εμένα απτό μυαλό μου δεν πέρασε άσχημη σκέψη, ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι κακό, το μόνο που ήθελα είναι να γυρίσω να παίξω μπάλα. Αντλούσα δύναμη από τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου»

Για αυτούς που του στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε:

«Με βοήθησαν άτομα που ήταν κοντά σε μένα, οι γονείς μου και η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αν δεν ήταν αυτοί ίσως να μη μπορούσα να τα βγάλω πέρα, ήταν πολύ δύσκολα και ψυχοφθόρα και πανάκριβα τα φάρμακα.

Δόθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ένα χρηματικό ποσό στη μητέρα μου και κάλυψαν οτιδήποτε έχει να κάνει με νοσοκομεία κλπ. Είχε έρθει και στο νοσοκομείο ο κ.Ζαγοράκης. Στάθηκαν όλοι δίπλα μου. Το παν είναι να σκέφτεσαι θετικά και να μην σε πάρει από κάτω.»

Για την καριέρα του στον ΟΦΗ:

«Έλυσα το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ, κατέβηκα στην Κρήτη και υπέγραψα 3ετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. Με εμπιστεύτηκαν οι κύριοι Μαχλάς και Αναστόπουλος, παίζουμε καλά και στόχος μας είναι η παραμονή αν και είναι νωρίς ακόμα.»


Για τα συναισθήματά του για τον ΠΑΟΚ:

«Υπάρχει αγάπη για τον ΠΑΟΚ όπως υπάρχει και για τον ΟΦΗ που με ανέδειξε στην μεγάλη κατηγορία».

Για τον ΠΑΟΚ σήμερα:

«Είναι με τον Ολυμπιακό οι δυο ομάδες με βάση ποιότητας ρόστερ κλπ που μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Είναι νωρίς ακόμα αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σηκώσει το κεφάλι μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα , το χει κάνει παλιότερα και θα το κάνει και τώρα».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: