Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ζήσης: «Η διαφορά έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο»

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε την ήττα (82-74) του Ολυμπιακού από την Κάχα Λαμποράλ, σύμφωνα με τον Νίκο Ζήση.

Ζήσης: «Η διαφορά έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο»
Σε εκείνο το σημείο, η ομάδα του Γιαν Τάμπακ απέκτησε ρυθμό, ενώ είχε ισορροπία στην επίθεσή της, όπως δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ. Επίσης, αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του στην Μπιλμπάο, λέγοντας πως ήταν κάτι που ζητούσε, καθώς είχε κλείσει ο κύκλος του στη Σιένα.

«Η Κάχα Λαμποράλ είναι βελτιωμένη και πιο απελευθερωμένη σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Πιστεύω ότι η διαφορά έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου η Κάχα είχε καλό ρυθμό και έπαιξε καλή άμυνα, ενώ από την άλλη επιτέθηκε με ισορροπία και έτσι πήρε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Ζήσης για την ήττα του Ολυμπιακού από την Κάχα Λαμποράλ.

Για την Μπιλμπάο: «Ήταν κάτι πραγματικά κάτι που ζητούσα. Έκλεισε ο κύκλος μου στη Σιένα και πιστεύω πως αυτό ήταν κάτι που ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω. Προσαρμόστηκα γρήγορα στην ομάδα, καθώς με βοήθησαν οι Κατσικάρης και Βασιλειάδης. Έχουμε μία καλή ομάδα και εύχομαι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: