Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

«Ο Πέτκοβιτς κάνει τη διαφορά»

Τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θεωρεί ως τον κύριο παράγοντα της πετυχημένης πορείας της Λάτσιο ο Στέφανο Μάουρι, αφού είναι αυτός που έχει αναγεννήσει την ομάδα.

«Ο Πέτκοβιτς κάνει τη διαφορά»
Το περασμένο καλοκαίρι, στο άκουσμα της πρόσληψης του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς από τον Κλαούντιο Λοτίτο, πολλοί ήταν εκείνοι που εξεπλάγησαν. Ο Βόσνιος τεχνικός δεν ήταν από τα ονόματα εκείνα που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν τους οπαδούς της Λάτσιο. Μερικούς μήνες μετά, όμως, η πορεία της ομάδας είναι εξαιρετική, κάτι που δείχνει πως ο πρόεδρος έκανε… διάνα με την επιλογή του.

Σε αυτό συμφωνεί και ο Στέφανο Μάουρι, όπως φάνηκε από όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της ιταλικής πρωτεύουσας. «Αυτός που έχει κάνει τη διαφορά φέτος, είναι ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Μπράβο σε όποιον τον επέλεξε, αφού κατάφερε να πετύχει τον… πρώτο αριθμό του λαχείου. Ο κόουτς αποτελεί μεγάλη δικαίωση του προέδρου», είπε χαρακτηριστικά ο Μάουρι.

Τι ήταν αυτό που σας έδωσε ο Πέτκοβιτς; «Δούλεψε πολύ σκληρά με όλους μας. Είναι τελειομανής και εργασιομανής, αλλά ξέρει να μην γίνεται φορτικός. Ξέρει πότε πρέπει να χαλαρώσει την ομάδα, πότε να αστειευτεί και πότε να μιλήσει ή να δουλέψει σκληρά. Αυτό που πέτυχε, είναι να μας ανεβάσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή μας. Με τον Πέτκοβιτς πιστεύουμε περισσότερο στις δυνατότητές μας», σημείωσε ο παίκτης της Λάτσιο.

Τα όνειρά σας, μέχρι που φτάνουν; «Είμαστε στη δεύτερη θέση, αν και λίγοι το πιστεύουν και ακόμα λιγότεροι το περίμεναν. Με τον Πέτκοβιτς, μπορούμε να πάρουμε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι βέβαιος πως αυτός είναι ένας εφικτός στόχος», απάντησε ο Στέφανο Μάουρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: