Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Δεν γινόταν αλλιώς…!

Αναπόφευκτο, κυρίως λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου, χαρακτηρίζουν το διαζύγιο με το Νίκο Αναστόπουλο οι διοικούντες τον ΟΦΗ. Μακρά η λίστα για τη διάδοχη κατάσταση.

Δεν γινόταν αλλιώς…
Η διοίκηση ήθελε πολύ να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον «αλενατόρε», αλλά πλέον είναι υποχρεωμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις. Ακόμη δεν υπάρχει σαφής εκτίμηση σε συγκεκριμένο προπονητή, υπόθεση που έχουν αναλάβει ο Νίκος Μαχλάς και ο Μάνθος Πουλινάκης. Εξετάζονται τόσο λύσεις από την… Κρήτη, όπως οι Μύρωνας Σηφάκης και Γιώργος Πετράκης, που θα δείξουν μεγαλύτερη κατανόηση για τα σοβαρά προβλήματα της ομάδας. Όμως υπάρχουν και άλλοι προπονητές στα υπόψη, όπως δύο παλιοί γνώριμοι, ο Νίκος Νιόπλιας και ο Γιάννης Αναστασίου, αλλά και οι Νίκος Κωστένογλου, Μάκης Χάβος και Σάββας Παντελίδης.

Σε κάθε περίπτωση, η αναζήτηση νέου προπονητή δεν θα γίνει σίριαλ και πρόθεση της διοίκησης είναι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση το συντομότερο δυνατό, καθώς ακολουθούν κρίσιμα ματς με πρώτο αυτό της επόμενης Δευτέρας απέναντι στη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: