Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Επανέρχεται η Σάντος για Ρομπίνιο;

Σίγουρος παρουσιάστηκε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, πως μετά τον Πάτο και ο Ρομπίνιο θα επαναπατριστεί, επιβεβαιώνοντας πως για τον παίκτη υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσφορές.

Επανέρχεται η Σάντος για Ρομπίνιο;
Το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του Αντριάνο Γκαλιάνι στη Βραζιλία είχε ένα αποκλειστικό σκοπό, εκτός από τις διακοπές του παράγοντα της Μίλαν. Να ξεκαθαριστεί το μέλλον των δύο Βραζιλιάνων, του Πάτο και του Ρομπίνιο, οι οποίοι εδώ και καιρό δείχνουν να βρίσκονται εκτός πλάνων του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως η υπόθεση του Πάτο αναμένεται να έχει ευτυχή κατάληξη, αφού η Κορίνθιανς ετοιμάζεται να καταβάλει τα 15 εκατ. ευρώ που αξιώνει η διοίκηση της Μίλαν και να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο διεθνή. Η επισημοποίηση της συμφωνίας αναμένεται να γίνει τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς.

Αυτό που έμοιαζε δύσκολο ήταν να πουληθεί ο Ρομπίνιο, αφού τόσο η Φλαμένγκο, όσο και η Σάντος, έδειξαν να κάνουν… πίσω και απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Ο Γκαλιάνι, όμως, δείχνει να είναι βέβαιος πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης θα επαναπατριστεί. «Είμαι σίγουρος πως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει συμφωνία για τον Ρομπίνιο. Μην ακούτε αυτά που κυκλοφορούν, είναι όλα φήμες. Ο Ρομπίνιο είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Βραζιλία», είπε σε Βραζιλιάνους δημοσιογράφους ο ισχυρός άντρας της Μίλαν.

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι ζητούσαν να τους αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ρομπίνιο, ο Γκαλιάνι απάντησε αινιγματικά, κάνοντας σαφές, ωστόσο, πως υπάρχει επικείμενη συμφωνία. «Ακόμα δεν υπάρχει κάτι τελειωτικό. Αν έπρεπε, πάντως, να στοιχηματίσω, θα πόνταρα στη Σάντος», είπε με νόημα ο Αντριάνο Γκαλιάνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: