Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η «πρώτη» του Αβραάμ!!

Αβραάμ Παπαδόπουλος κατάφερε μετά από απουσία μηνών να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού και να αρχίσει να μετρά αντίστροφα για το come back του.
Μεγάλη ικανοποίηση για Αβραάμ
Χαράς ευαγγέλια για τους Πειραιώτες ελέω Αβραάμ Παπαδόπουλου που έβγαλε ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα! Ο έμπειρος διεθνής στόπερ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του Ολυμπιακού στην πρώτη μετά τα Χριστούγεννα προπόνηση του συλλόγου την Πέμπτη.
Έτσι αφήνει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό, που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται πως ο Παπαδόπουλος απουσίαζε από τους αγωνιστικούς χώρους από τον περασμένο Ιούνιο (!) έπειτα από ολική ρήξη χιαστών και ρήξη μηνίσκου στο ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Πολωνία στην πρεμιέρα των ομίλων του Euro.
Ατομικό ο Αμπντούν και δύο απόντες
Σχετικά με το υπόλοιπο προπονητικό σκέλος με την προπόνηση της Πέμπτης ξεκίνησε η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας για τον αγώνα με την Βέροια. Ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία ακολούθησε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ από την προπόνηση απουσίασαν δικαιολογημένα οι Πάμπλο Κοντρέρας και Χολέμπας.
Κάκωση για Μανιάτη
Τέλος μία ελαφριά κάκωση υπέστη στην διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Μανιάτης και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει κάποια ανησυχία. Η προπόνηση της Πέμπτης είχε στο... μενού της ασκήσεις τακτικής, κατοχής, ελέγχου της μπάλας και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο. Την Παρασκευή οι ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν στις 4:30 το απόγευμα.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: