Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Τον ωριμάζει η εμπειρία της Ρόμα!!

Αναδρομή στην πορεία του στην Ιταλία έκανε με συνέντευξή του στους «New York Times» ο μέσος της Ρόμα, Μάικλ Μπράντλεϊ, πλέκοντας το εγκώμιο των «ροσονέρι».

Τον ωριμάζει η εμπειρία της Ρόμα
Έφτασε στη Βερόνα το καλοκαίρι του 2011 για να αγωνιστεί με την Κιέβο. Οι 35 συμμετοχές του και το 1 γκολ που πέτυχε αποτέλεσαν το… διαβατήριό του για να μετακομίσει στη Ρώμη για λογαριασμό της Ρόμα. Ο Μάικλ Μπράντλεϊ, λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του Καμπιονάτο, έχει συμπληρώσει 10 συμμετοχές και έχει πετύχει 1 γκολ με τους «ροσονέρι», κάτι που δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από τον έντονο συναγωνισμό που επικρατεί στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Αυτό παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στους «New York Times». «Υπάρχει εντονότατος συναγωνισμός στη Ρόμα. Για κάθε θέση υπάρχουν περισσότεροι από δύο παίκτες, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά όλη την εβδομάδα για να κερδίσουν φανέλα βασικού. Μέχρι τώρα έχω καταφέρει να παίξω αρκετά, φροντίζοντας να είμαι πάντα έτοιμος. Είτε ο προπονητής μου με χρειάζεται για 10 λεπτά, είτε επιλέγει να με χρησιμοποιήσει από την αρχή, πρέπει να δίνω το 100%. Σε αυτό το ζήτημα, ομολογώ πως έχω ωριμάσει πολύ», παραδέχτηκε ο Μπράντλεϊ.

Αγωνίστηκες μία χρονιά στην Κιέβο. Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην πρώην και τη νυν ομάδα σου; «Η χρονιά μου στη Βερόνα με δίδαξε πολλά. Χάρη στην εμπειρία που αποκόμισα από την Κιέβο, κατάφερα να προσαρμοστώ στη Ρόμα. Οι διαφορές, ωστόσο, ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστιες. Τα πάντα στην Ρόμα δείχνουν το πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Από τις εγκαταστάσεις, μέχρι τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος ενός τόσο σπουδαίου συλλόγου, αν και οι απαιτήσεις είναι, ανάλογα, πολλές», σημείωσε ο Αμερικανός μέσος.

Που μπορείτε να φτάσετε φέτος; «Θέλουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να αγωνιζόμαστε με τον τρόπο που μας ζητά ο προπονητής μας. Αν το καταφέρουμε αυτό, μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Το πόσο ψηλά, θα φανεί στο τέλος. Είμαι, πάντως, αισιόδοξος», απάντησε ο Μάικλ Μπράντλεϊ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: