Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Επιστρέφει ο ΠΑΟΚ για Χατσερίδη!!

Η δήλωση του Ευγένιου Χατσερίδη ότι θέλει να αφήσει την Ντινάμο για άλλο Ευρωπαϊκό σύλλογο, έφεραν στην επιφάνεια το προσωπικό ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για τον ομογενή αμυντικό.
Την επιθυμία του αφήσει την Ντινάμο γα άλλο σύλλογο εξέφρασε με σημερινές του δηλώσεις ο Ευγένιος Χατσερίδης στο «Chempionat.com». Ο ομογενής αμυντικός ήταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ντινάμο για την ανανέωση του συμβολαίου του οι οποίες όμως δεν προχώρησαν. Ο παίκτης φέρεται να έχει κάποια προβλήματα με τον Όλεγκ Μπλαχίν και αυτό ίσως να επηρέασαν την τελική του απόφαση να μην θέλει να συνεχίσει άλλο στην Ουκρανική ομάδα. Το συμβόλαιο του μπορεί να λήγει σε δύο χρόνια όμως στην Ντινάμο αρχίζουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον παίκτη δανεικό.
Για τον Ευγένιο Χατσερίδη είχε μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο αποκαλύπτοντας πως είχε συλλέξει πληροφορίες για τον παίκτη για το ενδεχόμενο να τον φέρει στον ΠΑΟΚ. Με τα τωρινά δεδομένα δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την περίπτωση ο Δικέφαλος να «χτυπήσει» την πόρτα της Ντινάμο για την απόκτηση του παίκτη με την μορφή του δανεισμού. Από την στιγμή που Σεργκέι Τσιτσιακόφ βρίσκεται στην Ρωσία για να συζητήσει με Ζενίτ για τον Λάζοβιτς, αλλά και με Καρπάτι για τον Λούκας, δεν αποκλείεται να βρεθεί και με την ΝΤινάμο για τον Χατσερίδη.


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: