Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Έτσι άφησε τον ΟΦΗ στα κρύα του λουτρού!

Πώς ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο; Πότε συμφώνησε με τον Γιώργο Σπανό; Ο σκύλος έχει όλο το παρασκήνιο!
Σα βόμβα έσκασε χθες στον ΟΦΗ η παραίτηση του Νίκου Αναστόπουλου και η αλήθεια είναι ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Να τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...
Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog" στο Τwitter, μέχρι την περασμένη Τρίτη ο Αναστόπουλος έκανε κανονικά τη δουλειά του στον ΟΦΗ. Ήταν στην Αθήνα και σχεδιάζει τις μεταγραφές της ομάδας του κάνοντας, μάλιστα, και επαφές.

Ο Αλενατόρε χρησιμοποιούσε τις γνωριμίες του σε ΠΑΟΚ (μέσω Δώνη) και Ολυμπιακό και προσπαθούσε να κλείσει δανεικούς παίκτες για τον ΟΦΗ. Ποιους παίκτες διαπραγματευόταν ο "Αναστό"; Όπως αποκαλύπτει ο σκύλος, ο Έλληνας τεχνικός συζητούσε για τον Γιάννου και τον Αποστολόπουλο του ΠΑΟΚ, για τον Τάτο του Ολυμπιακού και τον Σάμαρη του Πανιωνίου.

Την Τρίτη, λοιπόν, προέκυψε αίφνης τηλεφώνημα από τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος τον κάλεσε να αναλάβει την ομάδα, μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο "μουστάκιας" δεν το σκέφτηκε πολύ, πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην ομάδα του Περιστέριου και έτσι απλά άφησε τον ΟΦΗ στα κρύα του λουτρού!

Βεβαίως, δεν θα έχουμε ακόμα επίσημες ανακοινώσεις. Ο Σπανός για λόγους ηθικής τάξης δεν θέλει να φανεί πως ξελόγιασε προπονητή άλλης ομάδας και γι΄ αυτό θα περάσει προς τα έξω ότι οι επαφές με τον "Αναστό" ξεκίνησαν μετά την παραίτησή του...

Ο Αλενατόρε είναι προσωπική επιλογή του Γιώργου Σπανού, με τον "μουστάκια" κυριολεκτικά να τρώει στην τελευταία στροφή τον Παντελίδη που ήταν ο "εκλεκτός" του Αγγελόπουλου.

Ο "Αναστό" ήταν πιο οικονομικός απο Νιόπλια, πιο έμπειρος απο Παντελίδη, πιο μπαρουτοκαπνισμένος από Λεμονή και ελεύθερος σε σχέση με τον Ελευθερόπουλο. Γι΄ αυτό προτιμήθηκε από τον πρόεδρο του Ατρόμητου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: