Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Μηδενίστηκε ο Τύρναβος, τους βαθμούς η Καρδίτσα!!

Σύμφωνα με σημερινή απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Φούτμπολ Λιγκ/Φούτμπολ Λιγκ 2, ο Τύρναβος χάνει στα χαρτιά το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας λόγω αντικανονικής συμμετοχής του ποδοσφαιριστή Κακαβίτση, που ήταν τιμωρημένος από την περσινή περίοδο.

Έτσι, αν η απόφαση ισχύσει και δευτερόδικα, ο Τύρναβος χάνει το βαθμό από το συγκεκριμένο ματς (είχε λήξει 1-1) και η Αναγέννηση Καρδίτσας, που είχε καταθέσει ένσταση, παίρνει δύο βαθμούς από το συγκεκριμένο ματς. Δηλαδή, στην βαθμολογία η ομάδα της Καρδίτσας έφτασε τους 15 βαθμούς, επτά λιγότερους από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς που έχει 22, ενώ ο Τύρναβος έπεσε στους 14.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΠΕ: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 δέχθηκε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με τέρματα 3-0. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 την χρηματική ποινή των τεσσάρων (4.000) ευρώ. Διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου στην ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για τον αγώνα της 21-10-2012 με ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005".

Δεν υπάρχουν σχόλια: