Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

«Τους καταδίκασε ένα παράσιτο»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο πατέρας του Τζανλούκα Γκράβα, Αντριάνο, σχετικά με την ποινή που επιβλήθηκε στο γιό του, χαρακτηρίζοντας τραγική την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

«Τους καταδίκασε ένα παράσιτο»
Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής του. Η Νάπολι τιμωρήθηκε με αφαίρεση 2 βαθμών, ενώ ο ίδιος και ο Πάολο Καναβάρο τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό 6 μηνών από κάθε αγωνιστική δράση. Ο Τζανλούκα Γκράβα βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο, κάτι που ομολόγησε ο πατέρας του, Αντριάνο, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Νάπολης.

«Ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μας. Η τιμωρία που επιβλήθηκε στους δύο παίκτες, καθώς και στην ομάδα, μας επηρέασε πολύ. Γνωρίζω τον Καναβάρο, είναι σαν γιός μου και σας λέω πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μπλεγμένος σε κανένα σκάνδαλο. Ο γιός μου και ο Πάολο πλήρωσαν για μια ψευδή καταγγελία που έκανε ένα παράσιτο, μια βδέλλα, ο Τζιανέλο. Αυτός φταίει για όσα περνούν τα δύο παιδιά. Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει τη ζωή τους για την ομάδα και αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η διαφάνεια και η αγνότητα των συναισθημάτων τους. Ο Τζιανέλο, αυτός ο αλήτης, τους καταδίκασε σε μια ποινή που, πάνω από όλα, είναι ένα χτύπημα στην ηθική τους», είπε χαρακτηριστικά ο Γκράβα.

Υπάρχει περίπτωση, πάντως, η ποινή να καταπέσει με την έφεση που άσκησε η ομάδα. «Η ηθική ζημιά έχει ήδη γίνει. Τι να το κάνω αν αθωωθούν οι παίκτες; Ποιος θα τους αποκαταστήσει για όσα έχουν υποστεί αυτές τις μέρες; Περνούν τις χειρότερες μέρες της ζωής τους εξαιτίας ενός ψεύτη», απάντησε ο πατέρας του Τζανλούκα Γκράβα.

Κλείνοντας, ο Αντριάνο Γκράβα ευχαρίστησε τους οπαδούς της Νάπολι. «Τους εύχομαι καλές γιορτές, αυτές που εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε. Μας στηρίζουν με τα μηνύματά τους και με όσα λένε. Να ξέρουν πως τα δύο παιδιά ουδέποτε σκέφτηκαν να βλάψουν την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτό θα φανεί και στο μέλλον. Αρκεί να τους δοθεί η ευκαιρία», τόνισε ο Αντριάνο Γκράβα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: