Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ή τώρα ή ποτέ…!!

Τις ξεκάθαρες προθέσεις του Δημήτρη Βιντιάδη για το αν θα μπει στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι θα μάθουν επιτέλους οι φίλοι της. Επαφή με τον Δημητρέλο και ανακοίνωση αμέσως μετά διαρρέεται ως πρόθεσή του.

Ή τώρα ή ποτέ…
Αν και είμαστε στα Χριστούγεννα, η σημερινή μοιάζει… Μεγάλη Παρασκευή για την ΑΕΚ. Το κλίμα της ωστόσο ελπίζεται πως θα είναι αντιστρόφως ανάλογο.

Κι αυτό διότι παρουσιάζεται ως ειλημμένη η απόφαση του Δημήτρη Βιντιάδη να ξεδιαλύνει το τοπίο γύρω από την είσοδό του στην ΠΑΕ και ως πολύ πιθανότερο το ενδεχόμενο τελικά αυτή να πραγματοποιηθεί.

Πριν το ακούσουν ωστόσο οι φίλοι της, φυσικά δεν πρόκειται να το πιστέψουν. Αμέσως μετά την επαφή που θα 'χει λοιπόν με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο κόσμος θα περιμένει την ανακοίνωση που διαρρέεται ως πρόθεση του Έλληνα εφοπλιστή να εκδοθεί πριν τη συνάντηση του Σαββάτου με την ORIGINAL.

Μια ανακοίνωση στην οποία ελπίζεται πως θα ξεκαθαρίζει τα πράγματα και -στη χειρότερη περίπτωση- θα δίνει ένα τελικό (και σύντομο) χρονοδιάγραμμα του πότε θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Αναμένεται με ενδιαφέρον, δε, το αν ο Δημητρέλος θα τον έχει πείσει νωρίτερα να κάνει την ταμειακή διευκόλυνση που χρειάζεται για να εκδοθούν οι ενημερότητες και να χρησιμοποιήσει κανονικά η ΑΕΚ τα νέα της αποκτήματα στα παιχνίδια που ακολουθούν. Διότι εφόσον γίνει αυτό, θα υπάρχει πλέον και η πιο πειστική ένδειξη της πρόθεσης Βιντιάδη να αναλάβει τελικά τα ηνία της «Ένωσης».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: