Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκαθαρίζει του Τομάζο Ρόκι!!

Το μέλλον του Τομάζο Ρόκι θα κριθεί τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Όσκαρ Νταμιάνι. Ο επιθετικός της Λάτσιο φέρεται να είναι κοντά στην Ίντερ.

Ξεκαθαρίζει του Τομάζο Ρόκι
Είναι ένας από τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Λάτσιο. Αγαπήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, τόσο για το πάθος του, όσο και για την αποτελεσματικότητά του, αφού έχει πετύχει περισσότερα από 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στα 8 χρόνια που αγωνίζεται με τη γαλάζια φανέλα. Ο Τομάζο Ρόκι, αν και θεωρείται ηγέτης και είναι εκ των αρχηγών της Λάτσιο, ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Ρώμη, αποδεχόμενος την πρόταση της Ίντερ.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Όσκαρ Νταμιάνι, προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, φροντίζοντας να αφήσει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο. «Τις επόμενες μέρες θα συναντηθούμε με τον Κλαούντιο Λοτίτο και θα συζητήσουμε για το μέλλον του Ρόκι. Όλα θα γίνουν με γνώμονα το συμφέρον τόσο της ομάδας, όσο και του παίκτη. Μέσα στις πρώτες μέρες του 2013 όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει», σημείωσε ο Νταμιάνι.

Φήμες θέλουν την Ίντερ να είναι πολύ κοντά στον πελάτη σας. «Υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ρόκι. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, είναι ανούσιο να μιλάμε για ομάδες και προτάσεις. Πρώτα θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο της Λάτσιο και έπειτα θα ασχοληθούμε με τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας. Πάντως, ανάμεσα στις ομάδες που έκαναν μια πρώτη κίνηση, είναι και η Ίντερ», επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ρόκι.

Επαναλαμβάνετε συνεχώς πως πρώτα θα συναντηθείτε με τον Λοτίτο και έπειτα θα μελετήσετε τις προτάσεις από άλλες ομάδες. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να παραμείνει στη Λάτσιο; «Είναι πιθανό. Όλοι ξέρουν τη σχέση του παίκτη με το σύλλογο, οπότε δεν πρέπει να αποκλείεται τίποτα. Σε μερικές μέρες θα ξέρουμε», απάντησε ο Όσκαρ Νταμιάνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: