Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Χωρίς τους… αδειούχους η «πρώτη»

Πέντε απουσίες μέτρησε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, ύστερα από την 7ήμερη άδεια που είχαν οι παίκτες του για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Χωρίς τους… αδειούχους η «πρώτη»
Καλές οι διακοπές, αλλά από σήμερα (27/12) τα… κεφάλια μέσα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πάτησαν το γρασίδι της Παιανίας για πρώτη φορά, ύστερα από την 7ήμερη άδεια που τους είχε δώσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (5/1).

Οι παίκτες του έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα, μετά τη… γαλοπούλα, ωστόσο ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν είχε στη διάθεση του τους Βιτόλο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Βελάσκες και Κουίνσι, οι οποίοι απουσίαζαν δικαιολογημένα με άδεια. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάσος Λαγός, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Βίκτορ Βιτόλο είχε κάποια γραφειοκρατικά θέματα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Σάββατο μαζί με τον Σέμα Βελάσκες, ενώ μία μέρα νωρίτερα θα έρθουν οι Τοτσέ και Κουίνσι. Τέλος, ο Μπρούνο Φορναρόλι είναι εκείνος με την περισσότερες μέρες άδειας, καθώς την Τετάρτη παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και γι’ αυτό θα βρίσκεται στην Αθήνα την Κυριακή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: