Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

«Να πετύχω πολλά με τον Παναθηναϊκό»

Αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο Γιοχέι Καζιγιάμα. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έφτασε μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα.

«Να πετύχω πολλά με τον Παναθηναϊκό»
Παρά το μεγάλο ταξίδι, ο 27χρονος άσος εμφανίστηκε ευδιάθετος. «Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστή ομάδα στην Ιαπωνία. Μακάρι να πετύχω πολλά πράγματα μαζί του και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να τα καταφέρω», δήλωσε, ενώ ερωτηθείς τι μπορεί να προσφέρει στη νέα του ομάδα, απάντησε: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δώσω το 100% και τον καλύτερο εαυτό μου».

Ο Καζιγιάμα ρωτήθηκε για το θέμα της έλλειψης κενής θέσης ξένου στην ομάδα, αλλά δεν απάντησε. Η διοίκηση της ΠΑΕ καταβάλλει προσπάθειες για να ελευθερώσει μια θέση, ωστόσο δεν είναι εύκολο. Ο Μπρούνο Φορναρόλι μετά την αποχώρηση του Αντώνη Πετρόπουλου είναι ο μοναδικός φορ πίσω από τον Τοτσέ, ενώ ο Σεμπαστιάν Λέτο δύσκολα θα δεχτεί να διακοπεί το συμβόλαιό του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Καζιγιάμα μετά τις απαραίτητες ώρες ξεκούρασης θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή και θα αρχίσει αμέσως προπονήσεις.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: