Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

«Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Διδακτικό χαρακτήρα θα πρέπει να έχει για τον Ολυμπιακό, η ήττα από την Κάχα Λαμποράλ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Να μάθουμε από τα λάθη μας»
Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Βιτόρια είχε δύο πρόσωπα. Το καλό του πρώτου ημιχρόνου και το κάκιστο του δεύτερου. Σε αυτό ακριβώς στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτώκας μετά την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ και τόνισε ότι θα πρέπει το παιχνίδι να γίνει… μάθημα για την συνέχεια στους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στην Κάχα για τη νίκη. Έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ εμείς το ίδιο διάστημα υστερήσαμε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα. Πήγαμε με πολύ μικρή διαφορά στο ημίχρονο γιατί κάναμε πολλά λάθη κι αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση», ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού των Πειραιωτών που πρόσθεσε:

«Είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα και η Κάχα είναι μια... νέα ομάδα με καλύτερη χημεία απ’ ό,τι στην κανονική διάρκεια. Εμείς πρέπει τώρα να μάθουμε από τα λάθη μας, να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης απ’ αυτό με τη Μπεσίκτας».

Από την δική του πλευρά, ο Μαρτίνας Γκετσεβίτιους δήλωσε: «Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα, δεν σταματήσαμε το πικ εν ρολ τους, αλλά και στην επίθεση δεν γυρίσαμε σωστά την μπάλα και πασάραμε λάθος. Το ξέραμε ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και ότι η Κάχα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ κι αυτό το είδαμε και στο γήπεδο. Και πάλι όμως θεωρώ ότι εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Είναι η αρχή, είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα και τώρα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με την Μπεσίκτας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: