Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αναλαμβάνει… Λάζοβιτς ο Σαββίδης!!

Προσωπικά έχει αναλάβει την προσπάθεια να ντύσει στα χρώματα του ΠΑΟΚ τον Ντάνκο Λάζοβιτς ο Ιβάν Σαββίδης. «Όπλο» του οι διασυνδέσεις στη Ρωσία, αλλά υπάρχουν δυσκολίες.

Αναλαμβάνει… Λάζοβιτς ο Σαββίδης
Ο 29χρονος Σέρβος περιφερειακός επιθετικός είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ. Δεν είναι στα πλάνα της Ζενίτ, αλλά η υπόθεση δεν είναι απλή. Ο κυριότερος λόγος είναι πως εισπράττει 2 εκατ. ευρώ ετησίως και για να έρθει στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να δοθεί δανεικός για έξι μήνες και παράλληλα να καλύψει η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του.

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ παραμένουν ασφαλώς ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Λούκας. Πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι δύο από τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες να αποκτηθούν κι έχει αναθέσει το δύσκολο κομμάτι των διαπραγματεύσεων στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Ο Γιώργος Δώνης θεωρεί πως και οι τρεις αυτοί παίκτες διαθέτουν την ποιότητα για να κάνουν πιο απρόβλεπτο το παιχνίδι της ομάδας χάρη στις τεχνικές τους αρετές και την ικανότητά τους στο ένας εναντίον ενός.

Επιστροφή στα βάσανα

Μετά την πενθήμερη άδειά τους, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει για το ματς με τον Πανθρακικό τους Χακόμπο, Έτο, Κωνσταντινίδη και Γκαρσία, που είναι τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Αθανασιάδης. Πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί και ο Κώστας Κατσουράνης, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με το γυμναστή και καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς. Μάλλον ο διεθνής μέσος θα κάνει ντεμπούτο στο ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα στις 10 Ιανουαρίου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: