Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Μαρμαρινός: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Μακριά από τον καλό του εαυτό ήταν ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό ήρθε η ήττα (82-74) από την Κάχα Λαμποράλ, όπως δήλωσε ο Χρήστος Μαρμαρινός.

Μαρμαρινός: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
Παρ’ όλα, ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ανακάμψουν στη συνέχεια, κάτι που έκαναν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ομάδα της Βασκονίας.

«Κάναμε λάθη σε λεπτομέρειες που δεν έπρεπε. Λάθος στην άμυνα και με τα φάουλ δίναμε εύκολα βολές. Δεν προσέξαμε που έπρεπε να παίξουμε σκληρά και που όχι. Μετά από πολύ καιρό κάναμε πολλά λάθη σε σχέση με τις ασίστ. Δεν προσέξαμε τις βοήθειες και χάσαμε πολλές κατοχές. Γενικά αφήσαμε παίκτες με ψηλά ποσοστά να σκοράρουν. Δεν στέκομαι στον Λάμπε, αλλά στα καλά ποσοστά των Νοσιόνι και Ερτέλ», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Μαρμαρινός και συμπλήρωσε:

«Ξέραμε ότι το ματς τα θα πάει στους 75 με 80 πόντους. Τα τελευταία παιχνίδια της Κάχα μετά την αλλαγή προπονητή, ήταν γύρω εκεί. Ο δικός μας ρυθμός δεν είναι βάλουμε λιγότερους πόντους. Με λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να το είχαμε ξεπεράσει, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Για το κατά πόσο μπορεί να κοστίσει αυτή η ήττα στη συνέχεια του TOP 16, όπου έχουν αυξηθεί πλέον τα παιχνίδια στο πρόγραμμα: «Αυτή τη στιγμή είμαστε στο 0-1 και είναι αρκετό για μένα».

Για το πόσο γρήγορα μπορεί η ομάδα του να… ξεχάσει την ήττα: «Πιστεύω ότι θα αντιδράσουμε. Ήδη μέσα στο παιχνίδι το κάναμε κάποια στιγμή. Άρχισε να έρχεται η ανάκαμψη σε εκείνο το σημείο και πιστεύω πως θα έρθει και στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: