Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Διπλό deal για Βιόλα!!

Τα φυντάνια της Ρίβερ Πλέιτ, Φούνες Μόρι και Σιριλιάνο προσπαθεί να αποκτήσει η Φιορεντίνα, στην οποία βρίσκεται για διαπραγματεύσεις ο Ντανιέλ Πασαρέλα...
Αυτοπροσώπως στη Φλωρεντία βρίσκεται ο Ντανιέλ Πασαρέλα για να πουλήσει τα δύο φυντάνια της Ρίβερ Πλέιτ. Ο πρόεδρος των Εκατομμυριούχων, πήγε ο ίδιος να κλείσει τη συμφωνία με τους Βιόλα για τους Ροχέλιο Φούνες Μόρι και Εσεκίελ Σιριλιάνο. Οι λεπτομέρειες του deal δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε το εάν αυτό θα ισχύσει από Γενάρη ή καλοκαίρι.

Ωστόσο, θεωρείται πως δεν χαλάει η δουλειά και πως θα αγγίξει συνολικά ένα ποσό κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ. Ο πρώτος είναι 21χρονος επιθετικός με καλή ντρίμπλα, ταχύτατος και καλά τελειώματα και ο δεύτερος 20χρονος αμυντικός μέσος στο στιλ του Βάλτερ Γκαργάνο (κοντός, δυνατός, με τάκλιν) που ξέρει όμως περισσότερη μπάλα από τον Ουρουγουανό κόφτη της Ιντερ.

Την είδηση έβγαλε η αργεντίνικη εφημερίδα Ole δίχως να μιλάει ξεκάθαρα για τη Φιορεντίνα, αλλά αυτό άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς, γράφοντας ότι ο Πασαρέλα θα πάει στη Φλορεντία για να πουλήσεις τους δύο παίκτες, ενώ παράλληλα θα ζητήσει ως αντάλλαγμα από τους Βιόλα και τον Ματίας Φερνάντες.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: