Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

«Θα κάνουμε το καθήκον μας»

Την υπόσχεση πως η Παλέρμο θα ενισχυθεί κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έδωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γκουλιέλμο Μιτσικέ.

«Θα κάνουμε το καθήκον μας»
Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου, η Παλέρμο βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος, κάτι που σημαίνει πως, αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα, η ομάδα της Σικελίας θα υποβιβαζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Οι παράγοντες της ομάδας, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε η Παλέρμο να παραμείνει στα… μεγάλα σαλόνια, αφού είναι διατεθειμένοι να την ενισχύσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Παλέρμο, Γκουλιέλμο Μιτσικέ στην «Gazzetta dello sport». «Ποτέ δεν κάναμε πίσω, ούτε εγώ, ούτε ο πρόεδρος. Έτσι και τώρα θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ της ομάδας, με σκοπό να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας», σημείωσε ο Μιτσικέ.

Για ποιο λόγο η βαθμολογική κατάσταση της Παλέρμο είναι τόσο… προβληματική; «Ξεκινήσαμε άσχημα. Ο ένας βαθμός μετά από 4 αγώνες, αποδεικνύει πως κάτι δεν έγινε σωστά στην αρχή της σεζόν. Μετά την αλλαγή προπονητή η ομάδα κατάφερε να βρει ένα ρυθμό και να μαζέψει κάποιους βαθμούς. Χρειάζεται, ασφαλώς, περαιτέρω βελτίωση, τόσο σε θέματα τακτικής, όσο και σε θέμα φυσικής κατάστασης. Βλέπω, πάντως, πως η πορεία μας είναι ανοδική, αν και η τύχη μάς χρωστάει κάποιους βαθμούς», επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Παλέρμο.

Πώς βλέπετε το μέλλον της ομάδας σας; «Νομίζω πως τα χειρότερα πέρασαν, χάρη στη συνοχή των παικτών και των προπονητών μας. Οι παίκτες μας, μαζί με αυτούς που θα έρθουν σε λίγες μέρες, είναι σε θέση να εξασφαλίσουν μια πολύ καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο. Μια πορεία που θα μας οδηγήσει σε… ήρεμα νερά. Με άλλα λόγια, σε μια άνετη παραμονή στην πρώτη κατηγορία», απάντησε ο Γκουλιέλμο Μιτσικέ.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: