Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοινώνει Πάτο η Κορίνθιανς!!

Ολο και πιο κοντά στην έξοδο του «Σαν Σίρο» βρίσκεται ο επιθετικός της Μίλαν, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Βραζιλία θα ανακοινωθεί επίσημα από την Τιμάο στις 3 Ιανουαρίου.
«Είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην εξαπατήσουμε τους οπαδούς μας, όμως οι συζητήσεις που είχαμε ήταν σε καλό δρόμο» ήταν τα λόγια του παράγοντα της Κορίνθιανς, Αλβες Μοντέιρο, ο οποίος είχε επιβεβαιώσει ότι το deal ψήνεται. «Η πρώτη συνάντηση πήγε πολύ καλά. Ο Πάτο θέλει να παίξει στην Κορίνθιανς, η Μίλαν θέλει να τον πουλήσει και εμείς να τον αγοράσουμε. Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιήσουμε, όπως τον τρόπο που θα γίνει η πληρωμή για την μεταγραφή αλλά και τη διάρκεια του συμβολαίου. Ελπίζω να δώσουμε μία καλή είδηση στους οπαδούς μας τον Ιανουάριο».
Το συμβόλαιο του 23χρονου λήγει το 2014 και όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, ο παίκτης έχει κάνει σαφές ότι θέλει να παραχωρηθεί και προκειμένου να μη χαθεί ως ελεύθερος, οι συζητήσεις με την Κορίνθιανς βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Η εξέλιξη αυτή μόνο καλή θα είναι για την Μίλαν, η οποία αφού έκανε το τεράστιο λάθος να μην τον πουλήσει πέρυσι στην Παρί Σεν Ζερμέν για περίπου 30 εκατ. ευρώ, μπορεί να γλιτώσει μέρος της χασούρας βάζοντας στα ταμεία της το ποσό που έδωσε για τον αγοράσει το 2007.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάτο, που φοράει στην πλάτη το «9» του Πίπο Ιντζάγκι με τα 300+ γκολ καριέρας, έχει να σκοράρει στην Serie A από τις 27 Νοεμβρίου 2011!!!
 
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: