Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ωρες, ώρες με πιάνει μια τρέλα!!!

Η τοποθέτηση του Τάκη Κανελλόπουλου, η συνέντευξη του Παναγιώτη Ταχτσίδη και οι (όποιες) εξελίξεις στην υπόθεση Βιντιάδη απασχολούν τον Γιώργο Τσακίρη στο blog του...
Για να μπορείς να πας μπροστά, να αξιοποιήσεις και να εξελίξεις ουσιαστικά και θετικά το μέλλον σου πρέπει να κοιτάζεις και πίσω... Πρόσφατα χρησιμοποίησε ο Τραϊανός Δέλλας την παραπάνω πρόταση ως τρόπο και λειτουργία ζωής του ιδίου στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και την μοιράστηκε με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και με όλους μας...

Προσωπικά είμαι απόλυτα σύμφωνος με τη συγκεκριμένη λογική! Και εκτιμώ πως πρέπει να λειτουργούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο σκέψης σε όλες τις μορφές  επαγγελματικής αλλά και προσωπικής δραστηριότητας.

Με αφορμή αυτά τα λόγια του Τράι και όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τούτη την περίοδο νομίζω πως λειτουργούν ευεργετικά ενέργειες όπως αυτή του Τάκη Κανελλόπουλου, όσο και η συνέντευξη του Ταχτσίδη, η εξέλιξη του Κονέ, οι επιτυχίες του Σκόκο και όλων όσων εκδιώχθηκαν, ή χαρίστηκαν επί της ουσίας από την ΑΕΚ (π.χ.: Τζιμπούρ, Γκέντζογλου, Χετεμάι που ανταλλάχθηκε με τον Χέρσι).

Θαρρώ πως η λεπτομερής ανάλυση (κάθε Ενωσίτης θα πρέπει να έχει αφιερώσει 10 λεπτά για να τη διαβάσει) του πρώην μετόχου και αντιπροέδρου της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας Τάκη Κανελλόπουλου είναι υπέρ-αναλυτική και συγκεκριμένη που δεν αφήνει σκιές ούτε πολλά ερωτήματα αναπάντητα.

Κι αφού διαβάζεις δέκα λεπτά και φέρνεις αναμνήσεις (ποδοσφαιριστές και πρότερη κατάσταση ομάδας) στο μυαλό σου οι οποίες σε προβληματίζουν καταλήγοντας πάντα στο ίδιο συμπέρασμα (ότι δηλαδή: τι παίκτες είχα και τι ομάδα πριν μόλις 2, 3 χρόνια και πώς έφτασα να είμαι σαν ΑΕΚ) , έρχεται αυτόματα ρε παιδί μου στο μυαλό σου οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ταχτσίδη που σου υπενθυμίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο έχουν εγκληματήσει σε βάρος της αγαπημένης σου ομάδας χωρίς να χρειαστεί ακόμη και να την... δαγκώσουν οικονομικά! Μιλάμε για εγκλήματα!!!
Δεν θα μπω στη διαδικασία να σας θυμίσω ονόματα ποδοσφαιριστών, σας αφήνω να βασανιστείτε κι εσείς στην σκέψη τους και να ξενερώσετε απόλυτα...

Κι αυτό διότι το συγκεκριμένο συναίσθημα πρέπει να το βιώσουμε παρατηρώντας το χθες και όσα έγιναν στην ΑΕΚ με την ανοχή όλων, με στόχο φυσικά την εγρήγορση και διαρκή αφύπνιση στο μέλλον προκειμένου να αποφευχθούν με κάθε τρόπο και κόστος ανάλογα εγκλήματα κατά της ομάδας.
Καλά τα είπαμε όλα τα παραπάνω, καλά τα φέρνουμε στο μυαλό μας και πρέπει να τα έχουμε οδηγό για το αύριο, αλλά στο σήμερα τι ακριβώς γίνεται;;; Αυτό καίει την ΑΕΚ και όλους μας.

Στο σήμερα λοιπόν πολύ απλά όμως υπάρχει η περίπτωση Βιντιάδη, η πρόταση του Κανελλόπουλου που είναι η ιδανική αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί και η λύση του πρωτοδικείου που έχουν γνωστοποιήσει οι οπαδοί της ΑΕΚ (και μέλη της ORIGINAL ) που βρίσκονται στα Σπάτα και έχουν κάνει κατάληψη προσπαθώντας από την πλευρά τους με ό,τι μέσα διαθέτουν και όποια δύναμη να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσης για την αγαπημένη τους ομάδα.

Η υπόθεση Βιντιάδη αναμένεται άμεσα να έχει κατάληξη, είτε θετική είτε αρνητική... Μέχρι την ημέρα συνάντησης του υποψήφιου επενδυτή με τους οργανωμένους οπαδούς (αν δεν έχει προηγηθεί κάποια δική του γραπτή δήλωση που θα γνωστοποιεί την απόφασή του να αποκτήσει, ή όχι το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών μέσω της διαδικασίας ΑΜΚ) θα γνωρίζουμε αν θα μπει, ή όχι...

Ελπίζω μόνο να μην ακούσουμε για την καταβολή ενός ποσού κατ’ αρχήν για να πληρωθούν οι άμεσες υποχρεώσεις (φορολογική ενημερότητα π.χ.) και επικοινωνήσουμε πως αργότερα θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις λόγω και των επαφών που υπήρξαν στην Κίνα του Δημήτρη Βιντιάδη. Διότι θα αρχίσω να αμφιβάλλω πολύ, αφού έχουν προηγηθεί και οι επαφές με το Λονδίνο και τον Κιθ Χάρις, μην μας περιμένουμε λέω καμιά απόφαση ενός Τσιάο Λιν για το επόμενο δίμηνο και βλέπουμε!

Όχι τίποτα άλλο αλλά: ώρες, ώρες με πιάνει μια τρέλα και σκέφτομαι πολλά σενάρια κάποιο από τα οποία μπορεί να υιοθετήσω. Μπορεί να σκεφτώ για παράδειγμα ότι κάποιο ισχύει: Οπως ένα από αυτά που έχουν δημιουργηθεί και συζητηθεί από τον κόσμο της ΑΕΚ και αναφέρει πως η κατάσταση δεν θέλουν σκόπιμα να αλλάξει στην εταιρεία και γι’ αυτό εδώ και περίπου 4 χρόνια διαβάζουμε για διάθεση πώλησης της ΠΑΕ αλλά ποτέ τελικά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο... Αντίθετα όμως βλέπω -και όλοι μας θαρρώ- να συμβαίνουν μπροστά μου πράγματα τα οποία νωρίτερα, μικρό χρονικό διάστημα πριν, τα είχα συζητήσει με φίλους έχοντας τεράστιο προβληματισμό, φόβους και απορίες που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν...

Υγ: Ελπίζω να είχατε ευτυχισμένα ΑΕΚούγεννα και να έχετε μία ακόμη πιο όμορφη ΑΕΚοχρονιά... Θα τα ξαναπούμε πριν την αλλαγή του χρόνου βέβαια από το χώρο μας. Πάντως μην περιμένετε από τον Αγιο Βασίλη, αφού μεταξύ μας κι εσείς γνωρίζετε πως είναι: «ερυθρόλευκο... λαμόγιο», έτσι για να ευθυμήσουμε και λίγο!
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: