Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Τέλος ο Μπεργκ!!

Παρελθόν απο τον πάγκο της Μπλάκμπερν αποτελεί ο Χένινγκ Μπεργκ καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος.

Τέλος ο Μπεργκ
Πριν καν συμπληρώσει δυο μήνες στον πάγκο της Μπλακμπερν ο 43χρονος πρώην αμυντικός του συλλόγου που είχε κληθεί να αντικαταστήσει τον Στιβ Κιν απομακρύνεται απο τη θέση του.

Η ήττα από τη Μίντλεσμπρο ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε ευκαιρίες δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Τη φημολογία για την απόλυση του Μπέργκ ενίσχυση ακόμη περισσότερο σήμερα το πρωι και η δήλωση του Μπαλαι Ραο διευθυντή της εταιρείας Venky στην οποία ανήκει ο αγγλικός σύλλογος. «Δεν τα πάμε καλά, χάνουμε βαθμούς, χάνουμε παιχνίδια πολύ συχνά. Πρέπει να ανέβουμε» τόνισε στην εφημερίδα Times of India η οποία προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας.

Με τον Μπέργκ στο τιμόνι από τις αρχές Νοεμβρίου, η Μπλακμπερν έχει πετύχει μόνο μια νίκη και βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογία με 29 βαθμούς σε 23 ματς.

Μαζί με τον Μπέργκ αποχωρούν επίσης ο βοηθός Ερικ Μπλακ, ο προπονητής Ιαν Μπρουνσκιλ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μπομπι Μιμς. Φαβορί για να επιστρέψει φαίνεται πως είναι ο Μαρκ Χιουζ ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από την ΚΠΡ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: