Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

Την άποψη πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, προκειμένου ο Λεβαδειακός να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Λισγάρας.

«Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»
Σίγουρος πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του συνεχίσουν να δουλεύουν το ίδιο σκληρά και αν τα μυαλά τους δεν πάρουν αέρα, τότε ο Λεβαδειακός θα τερματίσει σε μία υψηλή θέση της Σούπερ Λίγκας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Λισγάρας.

Εκτός αυτού ο αμυντικός των Βοιωτών μίλησε και για το επερχόμενο ματς κόντρα στη Βέροια, αλλά και για την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Λισγάρας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό που ο Λεβαδειακός έχασε με 1-0 στο τέλος:
«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κάναμε μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να πάρουμε κάτι θετικό, αφού στα ματς με τις μεγάλες ομάδες πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να αποσπάσεις ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τους στόχους που έχουν φέτος οι Βοιωτοί:

«Σίγουρα πιστεύω πως κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα, ώστε να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θέλουμε να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και γι’ αυτό δίνουμε συνεχώς τον καλύτερό μας εαυτό».


Για το αν πίστευε στην αρχή της σεζόν πως ο Λεβαδειακός θα ήταν τόσο ψηλά όσο είναι τώρα:

«Πίστευα από την αρχή του πρωταθλήματος ότι έχουμε καλή ομάδα και πως θα ήμασταν πολύ ψηλά. Ωστόσο, για να παραμείνουμε εκεί που βρισκόμαστε θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».


Για το επερχόμενο ματς με τη Βέροια:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θα πάμε εκεί για τη νίκη, όμως δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ματς. Όπως λένε οι καιρικές συνθήκες την Δευτέρα δεν θα είναι πολύ καλές, με αποτέλεσμα αυτό να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: