Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μπαρμπαρούσης: «Είμαστε καλά με τον Φάμπρι»

Πεπεισμένος πως όσο περνάει ο καιρός ο Φάμπρι θα περνάει τις ιδέες που θέλει στον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Μπαρμπαρούσης: «Είμαστε καλά με τον Φάμπρι»
Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης προκειμένου να φανεί η δουλειά του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, καθώς ακόμα είναι νέος στην ομάδα, όπως τόνισε ο ομογενής εξτρέμ.

Ο διεθνής εξτρέμ τόνισε πως είναι εξαιρετικά σημαντική η νίκη απέναντι στον Πανθρακικό, ούτως ώστε η ομάδα να… σκαρφαλώσει στη βαθμολογία, ενώ για τη δική του παρουσία στην ομάδα ξεκαθάρισε πως είναι καλό όταν βρίσκεται στην αποστολή, όμως πρέπει και ο ίδιος να προσπαθήσει περαιτέρω για να καθιερωθεί.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό: «Είμαστε καλά τώρα που έχει έρθει ο νέος προπονητής. Είμαστε μαζί του μια εβδομάδα και δουλεύουμε πάνω σε αυτά που θέλει. Κάναμε δυνατές προπονήσεις και νομίζω ότι θα είμαστε καλοί το Σάββατο κόντρα στον Πανθρακικό, γιατί χρειάζεται να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την μέτρια εικόνα του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα: «Στα Γιάννινα είχαμε νέο προπονητή, δεν ξέραμε τόσο καλά το σύστημα... Είχαμε τώρα 5-6 προπονήσεις μαζί του και γνωρίζουμε καλύτερα τι πρέπει να κάνουμε, σε ποια θέση πρέπει να είναι κάθε παίκτης... Και ελπίζω το Σάββατο να είμαστε καλύτεροι και να παρουσιάσουμε βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μια νίκη για να αλλάξει η κατάσταση: «Είχαμε και την νίκη απέναντι στον Πλατανιά, όμως ήταν το πρώτο παιχνίδι του νέου προπονητή... Τώρα χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς το Σάββατο, προκειμένου να ανεβούμε στην κατάταξη. Έχουμε μείνει πίσω, όμως ελπίζω να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Για την ομάδα του Πανθρακικού και την ήττα στον πρώτο γύρο: «Στην Κομοτηνή είχαμε χάσει ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε γκολ... Έχουμε τους ίδιους βαθμούς και θέλουμε την νίκη για να πλησιάσουμε τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά».

Για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού: «Είναι σοβαρός και εργατικός. Ξέρει τι σύστημα θέλει να παίξει και προσπαθεί να περάσει τις ιδέες του στην ομάδα πολύ γρήγορα, καθώς γνωρίζει ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας».

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Πήρα χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες εβδομάδες, ήμουν στην αποστολή της ομάδας και προσπαθώ ώστε να βρεθώ και στην βασική ενδεκάδα. Είναι καλό για μένα να είμαι στην ομάδα, να ακολουθώ την αποστολή και να μην μένω εκτός. Πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο, γιατί γνωρίζω ότι έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και γνωρίζω ότι πρέπει να προσπαθήσω ακόμα πιο πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: