Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πλησιάζει στο Ηράκλειο ο Τάτος!

Σιγουριά επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ για την θετική έκβαση στην υπόθεση δανεισμού του Ανδρέα Τάτου, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλησιάζει στο Ηράκλειο ο Τάτος
Πολύ κοντά στον δανεισμό του Ανδρέα Τάτου βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έχουν πληροφορηθεί ότι ο 24χρονος χαφ έχει πειστεί να συνεχίσει στο Ηράκλειο την καριέρα του και όχι στον Άρη ή τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι είχαν ενδιαφερθεί επίσης για την περίπτωσή του.

Μόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται να μένουν για την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου (φωτό) από τον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες.
Στο Ηράκλειο πληροφορήθηκαν ότι ο παίκτης πείστηκε οριστικά χθες να συνεχίσει στον ΟΦΗ και όχι στον Αρη ή τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ζητούσαν επίσης τον δανεισμό του από τους «ερυθρόλευκους».

Οι καλές σχέσεις του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, αλλά και το γεγονός ότι ο παίκτης διατηρεί στενή φιλία με τον προπονητή του ΟΦΗ Γιάννη Πετράκη, ο οποίος ανακάλυψε το ταλέντο του και τον καθιέρωσε σε ηλικία 16 ετών στον Αστέρα Τρίπολης (στη Δ' Εθνική τη σεζόν 2004/05), φαίνεται να έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

Ολα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Την ίδια ώρα, στον ΟΦΗ περιμένουν την απάντηση του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο φορ, Απόστολο Γιάννου. Φαίνεται άλλωστε ότι οι Ηρακλειώτες έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε τρεις μεταγραφές, καθώς θεωρούν ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και ότι ο ΟΦΗ δεν έχει εξασφαλιστεί.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: