Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Με μαύρα περιβραχιόνια ο Ατρόμητος!!

Με μαύρα περιβραχιόνια θα παραταχθούν οι παίκτες του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στο Περιστέρι, στη μνήμη του Γιώργου Χατζή.

Με μαύρα περιβραχιόνια ο Ατρόμητος
Η «οικογένεια» του Ατρόμητου βυθίστηκε στο πένθος με την είδηση του θανάτου του Γιώργου Χατζή, γι’ αυτό το λόγο το ποδοσφαιρικό τμήμα θέλει να τιμήσει τη μνήμη μου.

Έτσι, στο προσεχές ματς για τη Σούπερ Λίγκα με τον Πλατανιά, οι παίκτες της ομάδας θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη, στη μνήμη του «Στρατηγού».

Το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των «κυανόλευκων», όπου μετά την προπόνηση ο Νίκος Αναστόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή. Μόνο ένας αναμένεται να μην προλάβει το παιχνίδι και αυτός είναι ο Παναγιώτης Μπάλλας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Παράλληλα, στο δημοτικό στάδιο του Περιστερίου θα βρίσκονται «μάτια» τόσο της Άντερλεχτ, όσο και της Κλαμπ Μπριζ, προκειμένου να τσεκάρουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τον Σκόνδρα να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: