Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Επιβάλλεται η συγκέντρωση»

Προσοχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ζητεί ο Βαγγέλης Αγγέλου για να ολοκληρώσει ο Άρης νικηφόρα τον πρώτο γύρο της Α1 το Σάββατο απέναντι στον Κολοσσό στο «Αλεξάνδρειο» (17:00, ΕΤ3).

«Επιβάλλεται η συγκέντρωση»
Συνέχεια στο σερί των δύο νικών του θέλει να δώσει ο Άρης υποδεχόμενος για τη 13η αγωνιστική της Α1 τον Κολοσσό στο «Αλεξάνδρειο».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ξέρει πως το έργο της ομάδας του δεν θα είναι εύκολο. «Ο Κολοσσός θα έρθει στην έδρα μας με τον νέο του προπονητή και νέα προσθήκη στο ρόστερ του, ενώ παράλληλα στο τελευταίο του παιχνίδι είχε σωστή αγωνιστική συμπεριφορά. Εμείς, λοιπόν, επιβάλλεται να έχουμε συγκέντρωση, αγωνιστικότητα και ιδιαίτερα σταθερότητα, κυρίως στην άμυνα, κάτι που στον τελευταίο μας αγώνα κόντεψε να μας στοιχίσει», ανέφερε ο προπονητής των «κίτρινων».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μοχάμεντ Πάσαλιτς. «Καλούμαστε να παρουσιαστούμε σοβαροί απέναντι στον Κολοσσό, να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ και ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη μας και να ολοκληρώσουμε θετικά τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος», τόνισε ο Βόσνιος γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: