Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Σιγή… διαζυγίου!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λύση της συνεργασίας του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Ολυμπιακό έχει αρχίσει και δείχνει μη αναστρέψιμη. Άμεσες οι εξελίξεις, ίσως να μην είναι στον πάγκο αύριο ο Πορτογάλος.

Σιγή… διαζυγίου
Ώρες φαίνεται πως μετρά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκεται καν στον πάγκο της ομάδας στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από πλευράς επίσημου Ολυμπιακού τηρείται σιγή ιχθύος, αλλά είναι δεδομένη η πρόθεση της ΠΑΕ να διακόψει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο προπονητή και επίκειται ραντεβού των δύο πλευρών με πιθανότερο σενάριο το διαζύγιο.

Η πληροφορία πως ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται στην Ισπανία για επαφές με προπονητή για τη διάδοχη κατάσταση διαψεύστηκε από την ΠΑΕ, ωστόσο είναι σίγουρο πως η διοίκηση ήδη ψάχνει στο εξωτερικό για αντικαταστάτη, δίχως να αποκλείεται το σενάριο μιας προσωρινής λύσης μέχρι το τέλος της περιόδου. Η λύση Νικοπολίδη είναι αυτή που κερδίζει πόντους τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί διάδοχος από το εξωτερικό.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στη μέρα. Άλλωστε υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για το απόγευμα και είναι πιθανό να μην είναι καν σε αυτή ο Πορτογάλος προπονητής.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: