Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επιστροφή στη Λεωφόρο και την νέα αρχή που θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στην ιστορική του έδρα.
Στην Λεωφόρο έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές, αλλά έχουμε ζήσει και κάποιες λίγες πίκρες. Οπως και να έχει μέσα στην μαυρίλα και όλα τα αρνητικά που συμβαίνουν στην ομάδα η επιστροφή στην Λεωφόρο είναι το μόνο ευχάριστο. Διότι η Λεωφόρος είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο, είναι έδρα είναι το κάστρο που δεν έχει ο Παναθηναϊκός. Η τροπολογία που κατατέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή είναι όπως την ήθελε ο Παναθηναϊκός.
Τα έργα αρχίζουν το συντομότερο και ο στόχος είναι η ομάδα να προλάβει κάποια παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα play-off, αν συμμετέχει.Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα μας δείξει αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να μπει τελικά στην πεντάδα και να διεκδικήσει την έξοδό του στην Ευρώπη.
Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και την ισοπαλία στα Γιάννενα, περιθώρια δεν υπάρχουν. Διότι απλούστατα λιγοστεύουν τα παιχνίδια. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι ξενερωμένος, ξέρω ότι κάποιοι έχουν θυμό, κάποιοι νοιώθουν οργή για αυτό που βλέπουν. Εγώ θα ήθελα να τραβήξουμε μία κόκκινη γραμμή στο τι έγινε μέχρι τώρα και από αύριο να στηριχθεί αυτή η ομάδα, διότι η κατάσταση είναι δύσκολη.
Πιο δύσκολη απότι την φαντάζονται πολλοί. Και αν η γκρίνια και ο εμφύλιος συνεχιστεί μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα. Και ο μόνος χαμένος θα είναι ο Παναθηναϊκός και οι μόνοι κερδισμένοι οι αντίπαλοί του. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά στο ΟΑΚΑ το Σάββατο και να φύγουμε όλοι ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Και οι οπαδοί της ομάδας, αλλά και οι παίκτες. Και όπως λέμε μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία.


πηγή: gazzetta.gr