Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Κοντρέρας: «Να προσπαθήσουμε περισσότερο»

Απόλυτα δικαιολογημένα θεωρεί ο Πάμπλο Κοντρέρας τα παράπονα του κόσμου για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει χωρίς να εντυπωσιάζει.

Κοντρέρας: «Να προσπαθήσουμε περισσότερο»
Τη βεβαιότητα ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα προσπαθήσουν περισσότερο για να προσφέρουν στον κόσμο της ομάδας, εκτός από νίκες και καλύτερο θέαμα, εξέφρασε ο Χιλιανός αμυντικός του Ολυμπιακού, Πάμπλο Κοντρέρας.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Η ομάδα περνάει μια ιδιαίτερη κρίση. Είναι μέσα στους στόχους της και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, δείχνει πως δεν έχει αντίπαλο, αλλά δεν αποδίδει το θέαμα που περιμένει ο κόσμος. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, δηλαδή η ομάδα μπορεί να επανακάμψει χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές;

Γνωρίζουμε καλά πως δεν έχουμε παρουσιάσει το θέαμα που θα μπορούσαμε και δεν έχουμε αγωνιστεί καλά στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Η ομάδα κερδίζει αλλά οι εμφανίσεις δεν είναι αυτές που περιμένει ο κόσμος. Όμως οι φίλοι μας να είναι σίγουροι πως δουλεύουμε γι' αυτό το λόγο και προσπαθούμε να παρουσιάσουμε αυτό που επιθυμούν, γιατί πέρα απ' τη νίκη χρειάζεται και ένα καλύτερο θέαμα.

Ο προπονητής (Λεονάρντο Ζαρντίμ) είπε πως είναι ένα ζήτημα πως οι αντίπαλες ομάδες αντιμετωπίζουν αμυντικά τον Ολυμπιακό. Συμμερίζεσαι αυτή την άποψη, βλέπεις και ο ίδιος αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι των αντιπάλων του Ολυμπιακού;

Είναι προφανές πως πολλές απ' τις ομάδες που μας αντιμετωπίζουν στην έδρας μας αγωνίζονται αμυντικά και συντηρητικά. Αυτό κάνει δύσκολο το έργο μας να σκοράρουμε νωρίς και να ανοίξουμε το παιχνίδι. Αυτό έχει να κάνει με το παιχνίδι των αντιπάλων, αλλά και με τη δική μας δουλειά. Δεν έχουμε πιέσει δηλαδή όσο θα έπρεπε. Συμφωνώ με την άποψη του προπονητή, αλλά και εμείς απ' την πλευρά μας πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να μη νιώθει ο Ολυμπιακός αυτή την αγανάκτηση πως αργεί ο Ολυμπιακός να σκοράρει. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ' αυτό και να ανοίξουμε την κλειστή άμυνα, όσο κλειστή και να είναι αυτή.

Ποιά είναι η γνώμη σου για τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος διακρίθηκε στο ματς με την Καβάλα. Δουλεύετε αρκετά μαζί λόγω της ίδιας θέσης, ποια είναι η γνώμη σου για το νεαρό ποδοσφαιριστή που φέτος ταλαιπωρήθηκε λόγω τραυματισμού, αλλά δείχνει να επιστρέφει με τον καλύτερο τρόπο;

Ο Τάσος είναι επαγγελματίας, του αρέσει πολύ η δουλειά, δουλεύει σκληρά και αυτό αποδεικνύεται απ' το γεγονός πως βελτιώνεται. Είναι ευχάριστο να βλέπεις έναν αμυντικό να σκοράρει, είναι σπάνιο και δύσκολο και χαίρομαι πολύ που τα κατάφερε. Είναι σπουδαίος άνθρωπος, δουλεύει πολύ και χαίρομαι που τα πράγματα πηγαίνουν καλά για εκείνον.

Ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι απ' τα ματς-παγίδα στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος;

Αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα, θέλουμε να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και σίγουρα έχει δυσκολίες το παιχνίδι. Θα παρακολουθήσουμε βίντεο με τα πιο επικίνδυνα στοιχεία του αντιπάλου, ώστε να μην πέσουμε σε κάποια παγίδα. Θα τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, γιατί θέλουμε να βελτιωθούμε και να παρουσιάσουμε καλύτερο θέαμα απ' αυτό που παρουσιάζουμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: