Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Φρούριο η έδρα του Αστέρα»

Παιχνίδι-πρόκληση χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Σάκης Τσιώλης, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του αγωνίζεται πλέον πιο απελευθερωμένα.
Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε παράλληλα πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει στη σύνθεσή του τους δύο καλύτερους Έλληνες επιθετικούς, Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη, ενώ σημείωσε ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει η συγκέντρωση.
«Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε τους τρεις βαθμούς πρώτα απ' όλα για να μείνουμε μακριά από την 5η και 6η θέση και έπειτα γιατί ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση είναι μία πρόκληση για κάτι παραπάνω», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει τους δύο κορυφαίους Έλληνες επιθετικούς, τον Αθανασιάδη και τον Σαλπιγγίδη αλλά θα τον αντιμετωπίσουμε σαν σύνολο και όχι μεμονωμένα. Είναι μία ομάδα με ποιότητα που θέλει να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων».
Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ότι: «Μέσα στην έδρα μας οι παίκτες παίζουν πιο απελευθερωμένα και αυτό έχει κάνει την έδρα μας φρούριο. Πλέον είμαστε πλήρεις αλλά δεν φάνηκαν τόσο καιρό οι απουσίες γιατί τα παιδιά που αντικατέστησαν τους τραυματίες έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους. Σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να υπάρξουν εκπλήξεις και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο καθένας κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να διορθωθεί η εικόνα. Η συγκέντρωση θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά και ο καιρός θα παίξει το ρόλο του γιατί έχουμε μάθει ότι θα χαλάσει οπότε θα έχουμε ένα δύσκολο βράδυ. Οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι η ομάδα είναι ένα σημαντικό πολιτισμικό κομμάτι για την Τρίπολη».
πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: