Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Δεν τελειώνει τίποτα με τρεις βαθμούς»

Την νίκη πάση θυσία θέλουν στον ΟΦΗ στο επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης.

«Δεν τελειώνει τίποτα με τρεις βαθμούς»
Το «τρίποντο» στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θέλουν όσο τίποτα στον ΟΦΗ, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του συλλόγου του Ηρακλείου, Γιάννης Πετράκης.

Μάλιστα, ο 53χρονος προπονητής τόνισε πως μόνο με νίκη απέναντι στους «κυανέρυθρους» θα έχει σημασία εκείνη της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άρη.

«Μετά τη νίκη μας επί του Άρη είχα πει ότι για να έχει αξία αυτή η επιτυχία θα πρέπει να κερδίσουμε και τον επόμενο αντίπαλο. Ο Πανιώνιος είναι μια ιστορική ομάδα που μπορεί να περνάει μια αγωνιστική “κοιλιά”, ωστόσο παραμένει πάντα επικίνδυνος γιατί τα προβλήματα συσπειρώνουν τις ομάδες και εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Την στάση μας όμως δεν την καθορίζει ο αντίπαλος μας αλλά η φιλοσοφία, οι στόχοι μας και η ομάδα που εκπροσωπούμε και που είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας θέλουμε να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Τίποτα δεν τελειώνει με τρεις βαθμούς, απαιτείται συνεχή προσπάθεια μέχρι το τέλος. Θα διατηρήσουμε τα ίδια χαρακτηριστικά ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Και νομίζω ότι αν είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε», τα λόγια του τεχνικού της ομάδας του Ηρακλείου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: