Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Τέλος ο Άντκινς, πιάνει δουλειά ο Ποκετίνο!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σαουθάμπτον αποτελεί ο Νάιτζελ Άντκινς, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να αποτελεί το διάδοχό του.

Τέλος ο Άντκινς, πιάνει δουλειά ο Ποκετίνο
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σαουθάμπτον αποτελεί ο Νάιτζελ Άντκινς, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να αποτελεί το διάδοχό του. «Χαμός» στο διαδίκτυο για την απόφαση της διοίκησης των «Αγίων», με τους οπαδούς του συλλόγου να διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Ο –μέχρι πρότινος- τεχνικός της Σαουθάμπτον είχε καταφέρει να βγάλει την ομάδα του από την επικίνδυνη ζώνη και τον τελευταίο καιρό τρέχει ένα εξαιρετικό σερί, αφού δεν έχει ηττηθεί σε πέντε αγώνες.

Η διοίκηση της Σαουθάμπτον αποφάσισε, παρόλα αυτά, την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, με τον Ποκετίνο να αποτελεί το νέο αφεντικό στους «Αγίους».

Ο 40χρονος τεχνικός έχει αποκτήσει εμπειρία στους πάγκους, αφού ήταν προπονητής της Εσπανιόλ, από την οποία αποχώρησε το Νοέμβριο. Ο Αργεντινός θα προπονήσει τους παίκτες του το Σάββατο και θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα.

«Η απόφαση πάρθηκε με σκοπό τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες του συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης, η οποία ευχαριστεί τον Άντκινς για τα «όσα προσέφερε τα τελευταία δύο χρόνια». Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός της Σαουθάμπτον χαρακτήρισε την ευκαιρία μοναδική, αφού «κάθε προπονητής θα εύχονταν να την έχει».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: