Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Αποστολή με Καραλή!

Με αρκετές σημαντικές απουσίες στην άμυνα, αλλά με τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Καραλή στην αποστολή ταξιδεύει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη. Εκτός Φουρτάδο και Κατσικοκέρη.

Αποστολή με Καραλή
Ο Γιάννης Καραλής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (19:30).

Αντίθετα, ο Έβαλντ Λίνεν δεν πήρε μαζί του για λόγους τακτικής τους Κατσικοκέρη και Φουρτάδο, τον τιμωρημένο Κουτρουμπή, τους τραυματίες Γιάγκο και Νικολιά, τον Λαγό που απέχει από τις προπονήσεις και ψάχνει ομάδα, όπως τον Κοντοέ υπό τον κίνδυνο τιμωρίας λόγω της προσφυγής του σε βάρος της ΑΕΚ, που εκκρεμεί.

Η 19μελής αποστολή για το κρίσιμο ματς της Θεσσαλονίκης: Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Καραλής, Αρκούδας, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Τσουκαλάς.

Η πιθανότερη σύνθεση της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Τσούπρος ή Φέτσης, Μητρόπουλος, Κορδέρο, Ρίκκα, Γκερέιρο, Φούντας, Πετρόπουλος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: