Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«ΑΕΚ το ίδιο δυνατή»

Εμφάνιση ανάλογη με αυτή απέναντι στην Ξάνθη θα είναι ο στόχος της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σύμφωνα με τον Βαλεντίνο Βλάχο.

«ΑΕΚ το ίδιο δυνατή»
Μια ΑΕΚ σαν αυτή που έπαιξε με την Ξάνθη θέλουν να παρουσιάσουν και πάλι οι παίκτες της στο δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στη NOVA ο Βαλεντίνος Βλάχος, που ξεκαθάρισε ότι η θερμή ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν πρέπει να επηρεάσει την «Ένωση» στην προσπάθεια να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάχος

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Το γνωρίζουμε. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να μπούμε δυνατά, όπως στο ματς με την Ξάνθη για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι».

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν: «Σίγουρα θα είναι δύσκολα, αλλά εμείς θα πάμε για να παίξουμε δυνατά. Για να πετύχουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίξουμε όπως με την Ξάνθη».

Για τη δική του πορεία στην ΑΕΚ: «Για μένα είναι πρωτόγνωρη αυτή η χρονιά. Πρώτη φορά αγωνίζομαι στη Super League. Προσπαθώ να δουλεύω στις προπονήσεις για να βγαίνει η δουλειά στους αγώνες. Μέσα απ’ τη δουλειά βγαίνουν όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: