Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Αιχμές Γουίλκινς κατά Αμπράμοβιτς!

Την πεποίθησή του ότι η τακτική που ακολουθεί ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς απωθεί τους κορυφαίους προπονητές από το να μετακομίσουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» εξέφρασε ο Ρέι Γουίλκινς.

Αιχμές Γουίλκινς κατά Αμπράμοβιτς
Ο πρώην βοηθός προπονητή των «μπλε», ο οποίος είχε απομακρυνθεί από τον πάγκο των Λονδρέζων δύο χρόνια πριν, αφήνει αιχμές κατά του Αμπράμοβιτς, τονίζοντας ότι κάθε προπονητής που αναλαμβάνει τα ηνία της συγκεκριμένης ομάδας έχει… προγεγραμμένο μέλλον.

«Όταν δέχεσαι να αναλάβεις την Τσέλσι είναι σαν να ξέρεις ακριβώς την πορεία σου. Σίγουρα τα χρήματα είναι περισσότερα των προσδοκιών, ωστόσο πρέπει να συμβιβάζεται ο προπονητής με την ιδέα της απομάκρυνσής του από τον πάγκο οποιαδήποτε στιγμή», σημείωσε αρχικά ο Γουίλκινς, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στη δική μου περίπτωση έγινε χωρίς δεύτερη συζήτηση εντελώς ξαφνικά και με συνοπτικές διαδικασίες πάντως. Όταν όμως μεγάλοι προπονητές, οι οποίοι έχουν ήδη τεράστια οικονομική επιφάνεια και δεν φοβούνται να εκφράσουν την άποψή τους, μετακομίσουν στην Τσέλσι τότε τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: