Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Πίστη για θετικό αποτέλεσμα»

Να πάρει την πρώτη νίκη κόντρα στην Καβάλα, ύστερα από δύο εντός έδρας ήττες θέλει το Ρέθυμνο, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

«Πίστη για θετικό αποτέλεσμα»
Την αισιοδοξία του πως ο ΑΓΟΡ θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα κόντρα στην Καβάλα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, εξέφρασε ο Σταύρος Μυκονιάτης.

Ο βοηθός προπονητή των Κρητικών τόνισε πως έχουν προετοιμαστεί με τον κατάλληλο τρόπο για την εν λόγω αναμέτρηση.

«Παίζουμε ένα παιχνίδι μέσα στην έδρας μας το οποίο καλούμαστε να το κερδίσουμε ειδικά μετά το άτυχο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική με το Περιστέρι. Είμαστε προετοιμασμένοι, ξέρουμε με πια ομάδα παίζουμε. Δεν επηρεαζόμαστε από τις απουσίες που έχει ο αντίπαλος γιατί θα έρθει εδώ για να διεκδικήσει την νίκη. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω την Κυριακή ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εμάς», δήλωσε ο Μυκονιάτης.

Να μην επηρεαστούν από τις απουσίες της Καβάλας ζήτησε ο Αβραάμ Καλλινικίδης, τονίζοντας πως θα πρέπει εντός έδρας να διεκδικούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Παίζουμε στην έδρα μας με την Καβάλα η οποία θα έρθει με απουσίες. Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προστατεύουμε το «σπίτι» μας και όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτά με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να συνοδεύονται από νίκες. Αυτός είναι ο σκοπός μας και γι' αυτό προετοιμαζόμαστε. Είχαμε μια καλύτερη εβδομάδα από την προηγούμενη και ελπίζω να φανεί αυτό στο γήπεδο την Κυριακή και να πάρουμε την νίκη», ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: