Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ζαραδούκας: «Αλλάζουν οι εποχές»

Χαρούμενος που θα συνεχίσει στον Άρη κι έτοιμος να τον ενισχύσει άμεσα, δήλωσε ο Γιάννης Ζαραδούκας, κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Τι είπε για το γεγονός ότι έρχεται ως δανεικός από τον ΟΣΦΠ.

Ζαραδούκας: «Αλλάζουν οι εποχές»
Στην Θεσσαλονίκη έφτασε σήμερα (18/1) το βράδυ ο Γιάννης Ζαραδούκας, για λογαριασμό του Άρη. Στις πρώτες του δηλώσεις ο 27χρονος μπακ τόνισε πως ήρθε για να βοηθήσει τους "κίτρινους" να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ σχολίασε και το ότι η μεταγραφή του γίνεται με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια τέτοια ομάδα. Είμαι φιλόδοξος, ο Άρης έχει δυναμική και πολύ κόσμο. Σίγουρα θα βοηθήσουμε την ομάδα όλοι μαζί. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχει τους στόχους που θέλει. Είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβουμε στην αρχή, γιατί ποτέ δεν είχε ο Άρης ανάγκη να πάρει παίκτη δανεικό από τον Ολυμπιακό. Αλλάζουν, όμως, οι εποχές, με πιστεύει ο Άρης και με κάλεσε να έρθω να βοηθήσω. Έχω κάποιο καλό αγωνιστικό ρυθμό, επειδή έπαιξα 90λεπτο μέσα στην εβδομάδα, πιστεύω θα είμαι έτοιμος για την Κυριακή, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής», ήταν τα λόγια του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Εκεί τον υποδέχθηκε το μέλος της "Κοινωνίας Μελών Άρη", Παναγιώτης Αλεξανδρίδης. Αύριο (19/1) θα βρεθεί στο Ν. Ρύσιο προκειμένου να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να τεθεί στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ. Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς και εξαρτάται από τον Ισπανό τεχνικό αν θα τον συμπεριλάβει άμεσα στα πλάνα και συγκεκριμένα στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: