Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζει στην Άρσεναλ ο Γουόλκοτ!!

Κάτοικος Λονδίνου θα συνεχίσει να είναι για τα επόμενα χρόνια ο Θίο Γουόλκοτ, καθώς οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν και επίσημα την ανανέωση συνεργασίας με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό.

Μετά από πολύμηνες συζητήσεις μεταξύ του 23χρονου επιθετικού και την ομάδα του Λονδίνου η… χρυσή τομή βρέθηκε, χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες της συμφωνίας, με τα αγγλικά δημοσιεύματα όμως να κάνουν λόγο πως ο Γουόλκοτ θα αμείβεται με 100 χιλιάδες εβδομαδιαίως, και το deal να αγγίζει τα 20.000.000 λίρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με την Άρσεναλ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την διαρκή υποστήριξη, ειδικά τον προπονητή μου και τον κόσμο. Είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι επιθυμία μου αποτελούσε να παραμείνω εδώ. Χαίρομαι που ήρθαμε σε συμφωνία. Το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι ο σύλλογος να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές του και να κερδίσει τρόπαια», ήταν τα λόγια του Άγγλου άσου μετά την ανακοίνωση.


Από την πλευρά του ο τεχνικός των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ επισήμανε: «Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που ο Θίο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ήρθε στο σύλλογο στα 16 του, εξελίχθηκε σαν ποδοσφαιριστής εδώ και πλέον αποτελεί σημαντικό μέλος τόσο για εμάς όσο και για την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά και σπουδαίος χαρακτήρας. Η επέκταση της συνεργασίας μας δημιουργεί έναν ισχυρό πυρήνα για τους υπόλοιπους φιλόδοξους νεαρούς που υπάρχουν και έχουν δεσμευτεί με το σύλλογο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: