Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Σεβόμαστε τον Άρη»

Να παίξουν με συγκέντρωση κόντρα στον Άρη για να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο θέλει ο Βασίλης Φραγκιάς.

«Σεβόμαστε τον Άρη»
Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Χερμπ Πόουπ, ο Κολοσσός θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Άρη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, αναμέτρηση που χαρακτήρισε δύσκολη ο Βασίλης Φραγκιάς.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Κολοσσός, τονίζοντας πως πρέπει να παίξουν με συγκέντρωση για να πάρουν ο,τι καλύτερο μπορούν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Ο Άρης πάντα είναι μία πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα του παίρνει ακόμη περισσότερη δύναμη από τον κόσμο του. Έχει ποιοτικούς Έλληνες παίκτες και ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σίγουρα για μας είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλοι ξέρουν ότι έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας.

Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να δούμε αν μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι από το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο. Υπάρχει σεβασμός στον Άρη και την ιστορία του, αλλά όπως είναι φέτος το πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας είναι ανοιχτά
», ήταν τα λόγια του Φραγκιά.

Την επιθυμία να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις, θέλει ο Αλέξανδρος Αυγενικός.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Εμείς προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Άρη, γνωρίζοντας φυσικά ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Ο στόχος μας είναι να απομακρυνθούμε από τις τελευταίες θέσεις και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη», ήταν τα λόγια του Έλληνα γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: