Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Προτιμά Φουρτάδο ο Λίνεν!!

Για τον Νίκο Κατσικοκέρη φάνηκε ν’ ανοίγει «παράθυρο» την Πέμπτη, αλλά ο Εμίλιο Φουρτάδο είναι εκείνος που… μπήκε τελικά στα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν.

Προτιμά Φουρτάδο ο Λίνεν
Τι κι αν έλειψε τις τελευταίες μέρες από τις προπονήσεις (εξαιτίας του λιποθυμικού επεισοδίου που υπέστη). Τι κι αν έχει λείψει και σε αρκετά από τα παιχνίδια όπου έχει… αγωνιστεί ως τώρα.

Ο Έβαλντ Λίνεν εξακολουθεί να προτιμά τον Εμίλιο Φουρτάδο αντί του Νίκου Κατσικοκέρη ως εναλλακτική λύση για την επίθεση της ΑΕΚ.

Παρά την κουβέντα που έκανε την Πέμπτη με τον Έλληνα επιθετικό -η οποία εξελήφθη ως «παράθυρο» ενεργοποίησης του και συμμετοχής τουλάχιστον στις προπονήσεις με τους παίκτες που υπολογίζονται- ο Γερμανός δεν τον συμπεριέλαβε στο διπλό που έκανε σήμερα.

Αντίθετα, χρησιμοποίησε με την ομάδα των αναπληρωματικών τον Φουρτάδο, δείχνοντας πως εκείνος διατηρεί προβάδισμα στις επιλογές του -ακόμα και για τον πάγκο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Αφρικανός δύσκολα θα κάτσει εκεί στο παιχνίδι με τον Άρη, μιας και παρά την εκτίμηση του Λίνεν, έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και θεωρείται ανέτοιμος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: