Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Να μην απογοητεύσω τους συμπατριώτες μου»

Διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να συνεχίσει να σκοράρει με τη φανέλα της Βέροιας και να γνωρίζει την αποθέωση από τους συμπατριώτες του είναι ο Κάρλο Κόστλι.

«Να μην απογοητεύσω τους συμπατριώτες μου»
Έτοιμος να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με τη Βέροια εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Κόστλι. Ο παίκτης από την Ονδούρα μίλησε και για το γεγονός πως αρκετοί από τους συμπατριώτες του παρακολουθούν την πορεία του στην Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα της «βασίλισσας του Βορρά».

Εκτός αυτού ο 30χρονος στράικερ μίλησε και για τους πανηγυρισμούς του και από πού τους έχει εμπνευστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλο Κόστλι στην κάμερα της Nova:

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο:

«Ο πανηγυρισμός μου είναι επηρεασμένος από την τηλεόραση που έβλεπα τη δεκαετία του ‘90 την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ και τον Τάισον Νούνιες. Τον παρακολούθησα, μου άρεσε πολύ αυτός ο τρόπος και έτσι σκέφτηκα να κάνω το ίδιο».

Για το γεγονός πως τα ΜΜΕ της χώρας του ασχολούνται με εκείνον:

«Η εφημερίδα "diez" ασχολείται πολύ με τους ποδοσφαιριστές από την Ονδούρα ειδικά με αυτούς που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Αφιερώνουν πολύ χρόνο σε μένα, παρακολουθούν την πορεία μου και ελπίζω να μην απογοητεύσω τον κόσμο που ενδιαφέρεται για μένα στην πατρίδα μου».

Για τον πατέρα του, ο οποίος υπήρξε και αυτός επαγγελματίας παίκτης:

«Ο πατέρας μου είχε εκπροσωπήσει την Ονδούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982 στην Ισπανία. Ήταν ένας δυναμικός αμυντικός, όταν μάρκαρε κάποιον, περνούσε μόνο η μπάλα ή ο παίκτης. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Βλέπω συχνά φωτογραφίες και βίντεο από εκείνη την εποχή, από το σύλλογό του, τη Ρεάλ Εσπάνια και είναι εικόνες που μου δίνουν κίνητρο να δουλεύω όλο και περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: