Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Διχάζει τη Γαλατά ο Σνάιντερ!!

Το… σίριαλ της μεταγραφής του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στην Γαλατασαράι συνεχίζεται και πλέον η περίπτωσή του έχει διχάσει τη διοίκηση και τον προπονητή του συλλόγου.

Διχάζει τη Γαλατά ο Σνάιντερ
Το πιο… καυτό όνομα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι αναμφίβολα αυτό του Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Ο Ολλανδός μέσος της Ίντερ αποτελεί στόχο της Γαλατασαράι εδώ και αρκετό καιρό, με τους Τούρκους να επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του.

Ωστόσο, η μέχρι στιγμής στάση και αναποφασιστικότητα του παίκτη έχει προκαλέσει τον διχασμό στην τουρκική ομάδα.

Για τα… μάτια του Σνάιντερ έχουν δημιουργηθεί δύο «στρατόπεδα».

Από τη μία ο Φατίχ Τερίμ που δεν τον θέλει και απο την άλλη η διοίκηση που… καίγεται για να τον φέρει στην Γαλατά.

Ο τεχνικός της ομάδας με δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσει η στάση του Ολλανδού, λέγοντας: «Η Γαλατασαράι είναι ένας πολύ μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος, με ιστορία και δεν μπορεί να αποτελεί δεύτερη επιλογή και “παιχνίδι” για κανέναν ποδοσφαιριστή, όσο καλός κι αν είναι αυτός».

Οι δηλώσεις αυτές του Τερίμ, οι οποίες έρχονται σε αντιδιαστολή με τα… θέλω του συλλόγου, έφεραν την άμεση αντίδραση της διοίκησης και του Αϊσάλ Ουνάν, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Τερίμ είναι η ιστορία της Γαλατά. Είναι ένας μύθος για την ομάδα, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάει σε καμία περίπτωση, ότι είναι ένας ακόμα υπάλληλος του συλλόγου».

Μένει πλέον να δούμε ποια απο τις δύο απόψεις είναι η πιο σωστή και τι θα γίνει τελικά με την υπόθεση του Σνάιντερ. Πάντως, όπως και να έχει, αν ο Ολλανδός τελικά πάει στη Γαλατά, σίγουρα δεν θα… δυσαρεστήσει τον Τερίμ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: