Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μέσα με ΑΕΚ!!

Με τα δύο νέα του αποκτήματα, τους Ζαραδούκα και Διαμαντάκο έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς εκδόθηκαν εγκαίρως τα δελτία των δύο ποδοσφαιριστών.Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Μέσα με ΑΕΚ
Στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή, 20/1) θα βρίσκονται οι Γιάννης Ζαρακούδας και Δημήτρης Διαμαντάκος που αποκτήθηκαν από τους «κίτρινους» για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο διεθνής μπακ αναμένεται σήμερα (18/1) στη Θεσσαλονίκη και θα μπει αύριο (19/1) στις προπονήσεις, ενώ ο Έλληνας επιθετικός (επέλεξε το νούμερο 33) έχει ενσωματωθεί ήδη με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος ναι μεν έχει επανέλθει μετά την τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε, αλλά όχι σε φουλ ρυθμούς. Η παρουσία ή όχι του Ισπανού στόπερ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα κριθεί οριστικά στο αυριανό πρόγραμμα, μετά το τέλος του οποίου θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας.

Εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο ματς βρίσκεται ο τιμωρημένος Κώστας Καζναφέρης, αλλά συνάμα στάθηκε και άτυχος, καθώς υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με την ΑΕΚ:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Α.Ε.Κ. την Κυριακή (20/01) στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ’ ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Αύριο, Σάββατο, το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html».

Δεν υπάρχουν σχόλια: