Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ζέκα: «Είμαστε διαφορετικοί τώρα»

Ο Παναθηναϊκός του Φάμπρι, πρέπει να δείξει την αγωνιστική του αλλαγή, προς το καλύτερο, μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια, όπως δήλωσε ο Ζέκα.

Ζέκα: «Είμαστε διαφορετικοί τώρα»
Βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκού, όχι στα λόγια αλλά μέσα στο γήπεδο, χρειάζεται η ομάδα και ο κόσμος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε για τις αλλαγές των «πράσινων» λόγω της έλευσης του Φάμπρι, το ματς με τον Πανθρακικό αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα στη ΝOVA:

Για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανθρακικό:

Είμαστε διαφορετικοί τώρα. Έχουμε άλλον προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να μας ανεβάσει την ψυχολογία και ο στόχος για τον αγώνα με τον Πανθρακικό είναι η νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Όμως δεν αρκεί μόνο να το λέμε. Πρέπει να αλλάξουμε και να το δείξουμε στο γήπεδο.

Για το αν θα υπάρξει αγωνιστική βελτίωση στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

Το ελπίζω. Παίζουμε εντός έδρας και νομίζω ότι είμαστε πιο δυνατοί όταν αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας. Δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες, όμως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε.

Για το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στην τελική προσπάθεια:

Προσπαθούμε με τους προπονητές μας να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι. Προσπαθούμε και στους αγώνες. Οι παίκτες που παίζουν πιο μπροστά, θέλουν να σκοράρουν, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και είναι αλήθεια πως έχουμε χάσει ευκαιρίες. Χρειάζεται να σκοράρουμε πιο πολλά γκολ.

Για την γνώμη που έχει σχηματίσει για τον Πανθρακικό:

Θυμάμαι και το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε. Έχουν καλή ομάδα, παλεύουν μέχρι το τέλος, διαθέτουν κάποιους καλούς παίκτες και νομίζω ότι θα είναι δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι δύσκολα.

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στον Σαββατιάτικο αγώνα:

Πρέπει να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να αλλάξουμε, να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο μας, να σκοράρουμε πιο πολλά γκολ από τον αντίπαλο και να μην δεχθούμε γκολ. Αυτός είναι ο τρόπος...

Για τον Φάμπρι Γκονθάλεθ και την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία:

Είναι άνθρωπος που του αρέσει να δουλεύει. Γνωρίζει ποδόσφαιρο και είμαστε μαζί του σχεδόν μια εβδομάδα. Στο μέλλον θα μπορέσω να πω περισσότερα. Τώρα αυτό που προσπαθεί είναι να μας περάσει την φιλοσοφία του και να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι απογοητευμένος με την πορεία της ομάδας και το μήνυμα που θέλει να στείλει:

Έχουν δίκιο που είναι στεναχωρημένοι με την ομάδα. Δεν περίμεναν την ομάδα σε αυτή την θέση και με αυτή την εικόνα στα παιχνίδια. Ακόμα και εμείς δεν το περιμέναμε. Είναι δύσκολο να πω κάτι στον κόσμο αυτή την στιγμή... Προσπαθούμε ως ομάδα να αλλάξουμε την κατάσταση και δουλεύουμε... Και αυτό δεν χρειάζεται να το λέμε στην τηλεόραση... Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αυτό θέλει ο κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: